Cursus honden schilderen

Vereeuwig je hond vandaag nog!

Met mijn online honden schilder cursus kun jij je vier potige beste vriend vast leggen! In mijn videos ga ik met jou door het hele process, stap-voor-stap. Je werkt op je eigen niveau en tempo, en krijgt een rustige en duidelijke uitleg. Op deze manier bereiken we samen een prachtig en realistisch portret.

Dit maakt mijn cursus uniek:

 • Volledig online leren schilderen.
 • Direct toegang via computer, tablet of smartphone.
 • Stap-voor-stap uitleg met 7 uitgebreide videos.
 • Bonus video met volledige non-stop process.
 • Toelichting en tips bij iedere les.
 • Onbeperkt toegang tot de cursus. Waar en wanneer je maar wilt.
 • Volg de cursus op je eigen tempo.
 • Persoonlijke begeleiding & feedback via onze besloten Facebook-groep of per mail (tot 2 jaar na aanschaf).
 • Éénmalig bedrag van €59. Geen extra kosten.

Inhoud van cursus

 • Materialen en kleurenpalet: je krijgt advies over de juiste materialen en het type acrylverf.
 • Prepareren van het doek: uitleg over het opspannen van het schilderdoek, schuren en aanbrengen van een onderlaag.
 • Schetsen met houtskool: de schets van het gezicht is de basis voor jouw portertschilderij.
 • Achtergrond schilderij opzetten in kleur: het maken van een licht-donker plan voor het schilderij.
 • Opzetten in midden tonen: je leert hoe je de kleur van de vacht goed kan bepalen.
 • Licht en donker uitwerken: met deze details kun je mooie en realistische accenten creëren.
 • Vacht details schilderen: in deze les leer je hoe je met een specifieke kwast de vacht tot leven kan brengen

Trailer:

Veelgestelde vragen

Voor wie is de cursus?

De cursus is voor iedereen die schilderen leuk vindt en graag meer wil leren over portretschilderen. De cursus is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde schilders. Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen.

Hoe werkt het aanmelden?

Aanmelden voor de cursus is simpel. (1) Klik op de knop “Nu Aanmelden”, controleer je winkelmand en klik daarna op “Doorgaan naar afrekenen”. (2) Vul je naam en e-mailadres in, selecteer een betaalmethode en (3) plaats je bestelling. Vervolgens krijg je de inloggegevens per e-mail toegestuurd. Je kunt direct beginnen met schilderen!

Hoe kan ik betalen?

Je kunt makkelijk & veilig online betalen met iDeal, Credit Card of Bancontact.

Wat heb ik nodig om de cursus te volgen?

Je kunt de cursus volgen vanaf een computer, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding. Daarnaast heb je de juiste schildermaterialen nodig. Heb je dit nog niet? Dan kun je hier een materiaallijst downloaden. In de eerste les krijg je bovendien uitgebreid uitleg over de verschillende materialen.

Kan ik de cursus op mijn smartphone of tablet bekijken?

Jazeker, je kunt mijn cursus bekijken op een smartphone, tablet, laptop of computer met internetverbinding.

Hoe krijg ik toegang tot de cursus?

Na aanmelding ontvang je jouw persoonlijke logingegevens voor de cursus. Op onze website klik je in het menu op “Mijn Account” om in te loggen, je komt dan in het dashboard. Hier klik je op de link “Ga naar de cursus” en kies je voor “Cursus Portret Schilderen” om te beginnen. Veel schilderplezier!

Hoe lang mag ik over de cursus doen?

Je mag de cursus op je eigen tempo volgen. Met jouw account heb je onbeperkt toegang tot de cursus en kun je de video’s zo vaak bekijken als je maar wilt.

Krijg ik persoonlijke begeleiding van Govert?

Jazeker. Via onze besloten Facebook-groep kun je vragen stellen en je werk delen met zowel Govert als mede-cursisten. Natuurlijk mag je ook altijd vragen stellen per mail.

Al meer dan 100 cursisten ging je voor!
Hier lees je wat zij ervan vonden. 

Review van Erna
Erg leuk en vooral heel leerzaam. Duidelijke omschrijving en goede filmpjes. Ben begonnen en ik heb iedere les iets nieuws geleerd! Kortom: Super leerzaam, super begeleiding en nog lang niet klaar met deze nieuwe uitdaging. 

Review van Nathalie
Ik ben heel blij dat ik deze cursus portretschilderen van Govert heb gedaan! Ik heb nog nooit een portret gemaakt, ik heb wel altijd een beetje getekend. Wat ik heel fijn vind is dat ik duidelijk kon zien op de videos wat Govert aan het doen was. Wat voor mij nog een grotere bonus was is dat ik alle tijd heb om dingen uit te proberen en echt op mijn eigen tempo werken. Ik heb nu al een paar portretjes zelf gemaakt, met alle kennis die ik via deze cursus heb opgebouwd.

Review van Irene
Bedankt voor de cursus Govert, heel erg leuk gedaan zo online. 

Over jouw docent: Govert Muijs

Mijn naam is Govert Muijs ik ben geboren in 1956 te Hilversum. Ruim 30 jaar ben ik gepassioneerd kunstschilder. Om dit vak uit te kunnen oefenen heb ik de opleiding schilderen en etaleren gevolgd aan het Nimeto in Utrecht. Hiernaast is een groot deel van mijn interesse gericht op lesgeven. Om mij hier verder in te ontwikkelen heb ik de 2e graads lesbevoegdheid gehaald voor leraar tekenen en schilderen. Niet alleen creëer ik eigen werk. Het inspireren en begeleiden van anderen heeft mij altijd aangesproken, daarom bied ik een uitgebreid aanbod aan schilderlessen en cursussen, inclusief deze online cursus portretschilderen.

Klaar voor het ontdekken
van je talent?

meld je nu aan voor mijn online cursus
portret schilderen

 

Ontdek je talent door het volgen van mijn online cursus portretschilderen.

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: vragen@cursusportretschilderen.nl